onsdag den 21. november 2012

Laktosefri drikkeyoghurt

Jeg er blevet rigtig gode venner med Activia drikkeyoghurt fra Danone. Det er en drikkeyoghurt med kiwi og jordbær - og som er laktosefri! Det var helt tilfældigt, at jeg opdagede det, for det står kun med lillebitte skrift bag på flasken.
Jeg har set den i 7/11 og Føtex indtil videre til ca. 12 kr. Den er rigtig god, hvis jeg bare lige har brug for et mellemmåltid, så er ret overbevist om, at vores nye venskab er kommet for at blive ;-)

2 kommentarer:

  1. Hejsa

    Hejsa

    Jeg har som dig i mange år døjet med irriteret tyktarm, hvor jeg startede med at spille piller hver dag mod det...
    Ind til jeg fik styr på min kost, så den i dag holder langt flere kostfibre fra brød, grov pasta, grøntsager osv. så jeg nu klare mig uden pille.

    Det har naturligvis også tvunget mig til at læse hvad de forskelige madvare indeholder, og jeg har aldrig fattet hvorfor fan... der skal kommes laktose i så mange forskellige madvare..?
    Skal dog lige have kigget på FODMAP listen, for at se hvilke madvare det kunne være smart at undgå som jeg ikke selv har opdaget.

    SvarSlet
  2. Hej Jimmy.
    Ja, der er godt nok mælk/laktose i mange ting! Man skal holde godt øje.
    Holder du dig også fra mælk?
    Det er da vildt, at du selv har fundet ud af at holde dig fra de forskellige ting. Mærkede du bare efter, hvad du fik ondt i maven af?
    Mvh. Maja

    SvarSlet