tirsdag den 28. maj 2013

Patientvejledning om FODMAP-diæten fra Aleris

Aleris privathospital har lavet en patientvejledning omkring en low fodmap diet, som ligger tilgængelig på internettet på dette link:
http://www.aleris.dk/Global/Danmark/Privathospital/Download/Patientvejledning/Diaetist/Low_FODMAP_diaet.pdf
I brochuren er der lidt informationer om irriteret tyktarm samt diæten - og til sidst er der et skema over madvarer, der har et lavt indhold af fodmaps samt de madvarer, som du skal undgå.
Hvis du ikke har bogen om diæten, så er denne brochure måske et rigtig fint alternativ, fordi den hurtigt giver overblik over, hvad du kan spise :-)


6 kommentarer:

  1. den er mega nem at bruge :) Takker.

    SvarSlet
  2. Linket virker ikke mere - ØV! Kan du sende den til mig? Vil vildt gerne have det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kunne også godt tænke mig en kopi :-)

      Slet
    2. Hvis I skriver jeres e-mails, så sender jeg til jer. Vil I ikke skrive jeres mail her, så bare skriv til mig på majapernillejensen@gmail.com
      :-)

      Slet
    3. Hej Maja,
      Jeg er også interesseret i håndbogen :)
      anne.billing(a)gmail.com

      Slet
  3. Hej Maja
    Tusind tak for en super hjemmeside. Du må meget gerne maile pjecen til mig. Der står intet om foodmaps fødevarer i den pjece de har nu.
    Har først lige fundet ud af at det findes og tror det vil være en rigtig god ide at prøve. Har lige opdaget at mælk i hvert fald er et stort problem, men ved også det ikke står alene. Utrolig alt det man selv skal finde ud af som pt. Håber det ændrer sig i fremtiden, når lægerne trods alt bliver klogere.
    Måske min mand kan hjælpe med hjemmesiden, hvis det stadig er aktuelt? Jeg ved ikke om han kan det du har brug for, men han er uddannet i at lave hjemmesider.
    Kh.
    Anne-Marie ama@grafvika.dk

    SvarSlet