tirsdag den 30. april 2013

Eksamen

Kære allesammen.
Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle jeres kommentarer og spørgsmål. Det er fantastisk, at der er så meget gang i bloggen, for vi kan alle sammen hjælpe hinanden!
Lige nu går der lidt tid imellem at jeg får svaret på en del af kommentarerne, så det vil jeg gerne undskylde og forklare: de sidste to uger og denne uge knokler jeg med skriftligt eksamensopgaver på seminariet, så jeg har simpelthen meget andet i hovedet end bloggen. Forhåbentligt kommer der lidt ro på igen, når jeg har afleveret sidste opgave på mandag (indtil jeg altså skal stresse over at skulle op og forsvare dem mundtligt).

Sidste år da jeg skrev eksamen havde jeg det rigtig skidt. Jeg havde meget kvalme, ondt i maven hele tiden og jeg var sindsygt træt. Min kæreste og jeg talte om det dengang, og vi blev enige om, at det nok var fordi jeg ikke fik trænet så meget.
Efter jeg er startet på FODMAP, så ved jeg udmærket godt, hvorfor jeg havde det skidt. Jeg levede nemlig af yoghurt og koldskål i alle ugerne, fordi det var så nemt og hurtigt. Nå ja, og det hele blev selvfølgelig skyllet ned med spande af kaffe. Stakkels mave,

I år har jeg endnu mere travlt i eksamensperioden, end sidste år. Men jeg har det simpelthen så godt! Jeg er slet ikke træt på samme måde, og jeg har det ikke dårligt. Jeg får faktisk også en del yoghurt nu, men det er laktosefri, og min mave er helt med på den. Jeg kan endda drikke et par kopper kaffe, uden at den flipper helt ud.

Jeg håber, at I alle sammen har det godt og mærker en kæmpe forskel!
Jeg skynder mig snart st få svaret på jeres kommentarer :-)

Kærlig hilsen Maja Pernille J.

onsdag den 10. april 2013

Spelt spaghetti

Hej alle sammen!
Urtekram har lavet en ny række produkter med fuldkornsspelt bl.a. Spaghetti og pastaskruer.
Jeg har købt produkterne i Føtex, men mon ikke også, det kan fåes andre steder.
Jeg kan nu lave både pastasalater og pastaretter (kæresten er glad for, at vi nu kan få spaghetti med kødsovs), så er det bare skønt.